Tross förvärvar Smart media & PR

TROSS, Jönköpings läns största reklam och kommunikationsbyrå förvärvar nytt bolag genom att köpa Smart Media & PR. Båda bolagen finns i Jönköping och Smart blir dotterbolag till TROSS som nu stärker sin portfölj av tjänster inom PR, event- och mediestrategi.

Pernilla Bertilsson som har drivit Smart i 14 år följer med till TROSS och blir nu Creative Director på byrån och kommer även ansvara för TROSS egna marknadsföring.

– Vi är mycket glada över bolagsförvärvet av Smart och att Pernilla kommer in med all sin erfarenhet och förstärker vårt team framförallt med sin förmåga att uppfatta våra kunders behov och komma med kreativa lösningar, säger Emil Trägårdh, vd på TROSS.

 

I förvärvet ingår även RUM5, den nya eventstudion som ligger utmed vattnet på Atollen.

– Konceptet kommer leva vidare efter ett stort intresse redan från starten och företag kommer fortsätta kunna hyra lokalen för sammanträden, konferenser och övriga event, fortsätter Emil Trägårdh.

 

TROSS är ett ungt och snabbväxande företag som under de fyra sista åren gått från knappt en miljon till närmare 60 miljoner kr i omsättning. Deras framgång är dels att skapa effektiv digitaliserad kommunikation åt sina uppdragsgivare.

– Det är just det att TROSS har bara börjat sin resa och jag ser verkligen fram mot att vara en del av den. Det innebär en personlig utveckling för mig som nu låg rätt i tiden, säger Pernilla Bertilsson.

För mer information:

Emil Trägårdh, VD TROSS

Mail: emil.tragardh@tross.se

 

Pernilla Bertilsson Creative Director/Marketing Manager TROSS

Mail: pernilla.bertilsson@tross.se