Almi – Inkomst 4.0

Uppdrag

Uppdraget från Almi var att TROSS skulle producera, drifta och supporta den nya webbplatsen för digitaliseringsprojektet Inkomst 4.0.

Resultat

Vi på TROSS gjorde en noggrann analys av målgrupp och projektmål för digitaliseringsprojektet innan vi skred till verket och skapade en wireframe för webbplatsen. Efter godkännande av wireframe och sidstruktur lämnades projektet vidare till en av Almi upphandlad samarbetspartner som skapade den grafiska designen. I steg tre fick vi tillbaka en design som utvecklades och implementerades i ett lättanvänt WordPress-cms.

Kundutlåtande

”Vi sökte efter någon som kunde hjälpa oss med en webbplats där vi kan presentera vår information på ett modernt sätt.
Det var viktigt med kunskap om avancerade webblösningar, även med interaktiva möjligheter. Även en stor fördel att ha branschkännedom om vår målgrupp.
Det som gjorde att vi valde TROSS var framför allt hög teknisk kunskap om webblösningar och de många fina referenserna var lockande. Ett attraktiv prisbild underlättade också. Jag rekommenderar TROSS, som har levererat en bra webblösning och de har hållit det som utlovats. Lätt att kommunicera med deras personal.”

Stefan Frylebäck
Almi

Vill ni också ha en ny webbplats?

Boka ett möte med oss så berättar vi mer!

Kontakt