Tross

Grafisk profil

En grafisk profil är viktigare än att enbart antas som en snygg dekoration, den kan tvärtom i många fall vara avgörande för om en kund väljer att vända sig till just er istället för någon av era konkurrenter. Den grafiska profilen är en viktig del för helheten och förstärker er identitet. Den ger er möjligheten att förmedla en känsla på ett sätt som inte orden alltid klarar av.

En bra grafisk profil utmanar trender samtidigt som den ligger i tiden. Den är professionell, väcker intresse och berättar vilka ni är.
För att hålla en bra kvalitet på allt ni kommunicerar behövs en enhetlig grafisk profil som följer en röd tråd i era olika material. Genom att använda den grafiska profilen konsekvent ökar kännedomen om ert företag. Det grafiska innehåller färger, utformning, typsnitt, logotyp och andra grafiska element– och en dålig grafisk profil ökar risken för ett oprofessionellt intryck. Till exempel kan logotypen ofta vara helt avgörande för hur omgivningen och kunder ser på ert företag. Efter bara några sekunder från att er potentiella kund har sett er logotyp har hen bildat sig en uppfattning om er.  Förhoppningsvis har ni gjort ett gott intryck, och med en professionell grafisk profil är chansen större.
Vi på TROSS fullservicebyrå i Jönköping erbjuder all typ av grafisk produktion så som

  • Grafisk design (formgivning, bilder, presentationsmaterial)
  • Grafisk profil och logotyp
  • Annonser och trycksaker

Vi har hjälpt flertalet företag med deras grafiska profiler och tagit fram ett helhetskoncept med allt från utformning av logotyp och hemsida till produktlayouter och presentationsmaterial. En idé eller en tanke är det enda som behövs för en bra start på en lyckad grafisk profil. Resten sköter vi.

Vi träffar dig gärna för ett förutsättningslöst möte och berättar vad vi kan göra för just dig.

TROSS fullservicebyrå i Jönköping
KONTAKTA OSS