Grafisk profil

varumärke & identitet

hello@tross.se Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

  Vill ni lyfta ert varumärke?

  En grafisk profil är viktigare än att enbart antas som en snygg dekoration, den kan tvärtom i många fall vara avgörande för om en kund väljer att vända sig till just er istället för någon av era konkurrenter. Den grafiska profilen är en viktig del för helheten och förstärker er identitet. Den ger er möjligheten att förmedla en känsla på ett sätt som inte orden alltid klarar av.

   

  Vi erbjuder all typ av grafisk produktion:

  • Webbdesign
  • Grafisk design (formgivning, bilder, presentationsmaterial)
  • Grafisk profil och logotyp
  • Annonser och trycksaker
  • Grafisk identitet
  • Varumärkesidentitet

   

  Grafisk identitet

  En bra grafisk profil utmanar trender samtidigt som den ligger i tiden. Den är professionell, väcker intresse och berättar vilka ni är. För att hålla en bra kvalitet på allt ni kommunicerar behövs en enhetlig grafisk profil som följer en röd tråd i era olika material. Genom att använda den grafiska profilen konsekvent ökar kännedomen om ert företag. Det grafiska innehåller färger, utformning, typsnitt, logotyp och andra grafiska element– och en dålig grafisk profil ökar risken för ett oprofessionellt intryck. Till exempel kan logotypen ofta vara helt avgörande för hur omgivningen och kunder ser på ert företag. Efter bara några sekunder från att er potentiella kund har sett er logotyp har hen bildat sig en uppfattning om er.  Förhoppningsvis har ni gjort ett gott intryck, och med en professionell grafisk profil är chansen större.

   

  Inte bara snyggt – utan även smart!

  Vi tänker alltid igenom produkten, vem är målgruppen, hur gör vi den mer användarvänlig. När du jobbar med oss så ser vi till att produkten blir snygg och smart! Vi har hjälpt flertalet företag med deras grafiska profiler och tagit fram ett helhetskoncept med allt från utformning av logotyp och hemsida till produktlayouter och presentationsmaterial. En idé eller en tanke är det enda som behövs för en bra start på en lyckad grafisk profil. Resten sköter vi.

  Dags att uppdatera er grafiska identitet?

  Vi träffar dig gärna för ett förutsättningslöst möte och berättar vad vi kan göra för just dig.

  Ja, tack!