Webbutveckling

i Jönköping

CTO anders.green@tross.se Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Ny hemsida eller e-handel?

Vi kan hjälpa er med allt från att börja skissa på en helt ny hemsida utifrån era önskemål, er målgrupp och er budget till att integrera er webshop med både leverantörer och affärssystem. Genom att vara en fullservicebyrå har vi tillgång till kompetenser in-house som gör att vi kan bidra med värde i hela kedjan, såsom att identifiera målgrupper, utforma hemsidan efter just era besökares unika besöksmönster och se till att hemsidan ligger i den tekniska framkanten så den är snabb och enkel både för besökare och administratörer.

Vad är ditt behov?

Oavsett om du behöver fräscha upp en befintlig hemsida eller behöver en helt ny webshop med betalningslösningar och leverantörsintegration är vi byrån för dig.

Vi erbjuder:

  • Design
  • Utveckling
  • e-handel
  • Integration mot andra system
  • Betalningslösningar
  • Fullservice-hosting
  • Mail-lösningar

Under hela projektet har vi hjälp av vår SEO-avdelning som säkerställer att varje del av hemsidan är optimerad för att besökare skall styras in från de största sökmotorerna (i nuläget Google och Bing).

E-handelslösningar

Vårt webb-team har ett breda kunskaper och många års erfarenhet vilket gör att vi kan leverera allt från en standard woocommerce e-handel till avancerade webb-appar skapade med den senaste tekniken. Om du är ute efter att ta det första steget ut på webben har vi paket som till ett konkurrenskraftigt pris kan skapa ett skyltfönster ut mot världen och exponera dig och ditt företag mot nya kunder.

Med vår fullsevice-hosting så ingår nästan allt ni kan tänka er. Vi ser till att hemsidan hostas på driftsäkra servrar med övervakning, backup och redundans. Vi ser till att er hemsida alltid är uppdaterad till senaste versionen och att era besökare får en så friktionsfri upplevelse som möjligt. Och om något ändå skulle hända med hemsidan så löser vi sådant, allt utan extra kostnad.

Vill ni få en bättre webbplats?

Vi träffar dig gärna för ett förutsättningslöst möte och berättar vad vi kan göra för just dig.

Ja, tack!