SEO strategier och länkar

Inkludera länkar?

SEO strategier och länkar

SEO strategier och länkar

Vi på TROSS tycker det är viktigt att du får så mycket kunskap som möjligt om digitala strategier. Det hjälper oss i vårt samarbete tillsammans med dig. En bra SEO strategi leder till en ökad lönsamhet.

 

Visste du att 94 procent av världens kreativa innehåll har noll externa länkar och 41 procent av marknadsförare tror att länkbyggnad kommer att ha en mindre inverkan på sökrankningen i framtiden?

 

Är du en av de 94 procent som inte länkar ditt innehåll, eller en av de 41 procent som tänker att det inte spelar någon roll?

Fortsätt läsa! Länkar är ett av de två bästa kriterierna som beaktas i Googles sidrankingsalgoritm, och vi SEO-experter intygar att den tredje viktigaste faktorn för sökoptimering är extern länkning.

Vi anser dock att länkbyggnad är den svåraste delen av sökoptimeringen. Oroa dig inte, det finns hjälp att söka. Mer än en tredjedel av företagen anställer externa experter som oss för länkbyggnadsinsatser. Kanske du och ditt företag bör överväga det också? Det är värt det!

Har du aldrig investerat i en länkbyggnadskampanj som en del av din SEO-strategi?

Vi SEO-experter säger att länkbyggnad är den mest värdefulla, men också den svåraste sökoptimerings-taktiken. 61 procent av marknadsförare idag säger att de använder 0-10 procent av sin totala budget för länkbyggnad, tyvärr genererar endast 2,2 procent av innehållet länkar från flera webbplatser.

Enligt de flesta SEO-expertråd så bör bloggare inkludera 2-3 interna länkar i ett blogginlägg för att optimera sökresultaten. Ser du ingen skillnad än? Hålla dig lugn. 51 procent av marknadsförare och även vi håller med om att det tar 1-3 månader att se effekten av länkbyggnadsinsatser! 

Statistik visar att om fem år tror 92 procent av marknadsförare att länkar fortfarande kommer att rangordna kriterier i Googles algoritmer och 41 procent förväntar sig att kostnaden för länkbyggnad kommer att öka i framtiden. Med andra ord, gör det nu eller ångra det senare. 

SEO strategier och länkar
SEO strategier och länkar- Läs mer här om statistiken.

 

Vi hjälper er att hitta nya kunder – med SEO!

Har du någonsin undrat varför vissa företag syns högre upp på Google än andra? Vi vet varför – och vad som krävs för nå dit. SEO eller sökmotor-optimering, är ett samlingsbegrepp för de olika tekniker som kan användas för att få nå en så bra position i sökresultatet som möjligt.

I Sverige görs det 50 000 000 sökningar på Google varje dag. Av alla dessa sökningar så vet vi vilka sökningar som är relevanta för ert företag. Vad era kunder söker efter på Google och vi vet vad ni behöver göra för att nå dem när de gör det.