Film för Employer branding

Vill ni också skapa film för Employer Branding?

  Vad är Employer Branding?

  Employer Branding innebär att ni paketerar ert erbjudande som arbetsgivare för att bli mer intressant när ni ska rekrytera nya medarbetare.

  Alla arbetsgivare har fördel av ett starkt Employer Brand, oavsett om ni är verksamma inom privat eller offentlig sektor.
  Med hjälp av korta beskrivande filmer och en bra strategi för att sprida dem i sociala medier kan du visa upp fördelarna med din arbetsplats och ta en ny position med ditt arbetsgivarvarumärke.

   

  Så var börjar man då?

  1. Börja med att identifiera vilka fördelar din arbetsplats har att konkurrera med.

  2. Fundera sedan på vilken typ av kompetens och vilken profil ni önskar attrahera.

  3. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Ring 036-17 29 60 eller maila oss på hello@tross.se

   

  Vad händer sedan?
  Tillsammans med er gör vi en plan för hur vi på bästa sätt ska lyfta och nå ut med ert arbetsgivarerbjudande.

  Vad kostar det?
  Det varierar beroende på omfattning och ambitionsnivå och baseras på hur just ert behov ser ut.

   

  Här kan du se exempel på tidigare projekt vi levererat
  (Klicka på bilderna för att se filmerna)

   

   

   

  Mer om Employer Branding

  Employer Branding är viktigt för dig som vill stärka ditt varumärke gentemot nya talanger men även mot anställda och tidigare medarbetare. Alla organisationer har fördel av ett bra Employer Brand, vare sig du jobbar inom den privata sektorn med till exempel industri och bemanning eller inom offentlig sektor. Kärnan i Employer Branding är de anställda som tillsammans jobbar mot ett gemensamt mål. Det som engagerar arbetstagarna är, till skillnad från vad många kan tro, inte bara förmåner och löneförhöjningar. Det handlar om känslan att vara en del av laget och att ställa upp för varandra. En bra företagskultur grundar sig i att arbetstagarna tillsammans med arbetsgivarna skapar en miljö som motiverar dem till att utvecklas och nå de gemensamma målen

  Behöver ni rekrytera personal eller önskar ni nå ut till en ny målgrupp? Vi går genom era behov och er målsättning och tar fram en strategi anpassad efter just er. Strategin kan innehålla allt från rekryteringsfilmer, animeringar, fotograferingar till annonsmaterial. Vi på TROSS har en lång erfarenhet av att producera varierat och nytänkande innehåll till många olika kanaler.

  Våra strateger förvaltar materialet och bokar och implementerar det på bästa sätt utifrån de analyser de gjort. Vi kan även bistå med kompetens och rådgivning utifrån redan existerande kampanjmaterial för att tillsammans bygga en så effektiv kommunikationsinsats som möjligt.