Kommunikation

& strategi

hello@tross.se Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

  Vi tror inte – vi mäter

  Kommunikation sker som bekant alltid på mottagarens villkor. Vem, var, hur, när och kanske framförallt varför din målgrupp ska ta emot ditt budskap är förstås helt avgörande för vilka metoder du ska använda för att få fram det du vill säga. På Tross så tror vi inte vad era kunder helst vill se, vi tar fram olika budskap och sen mäter vi effekten. Sen använder vi oss av det budskap och material som ger er bäst effekt.

  Mediestrategi & digitalstrategi

  Att ha en genomtänkt strategi är värt varenda krona. Vi hjälper er att definiera vem ni vill nå, för att sedan gå vidare till metod och kanal. På TROSS tar vi fram en mediastrategi med skräddarsytt budskap format till målgruppen i en kanal där den kan göra störst påverkan.

  Vi kan hjälpa er med:

  • Varumärkesutveckling
  • Mediastrategi
  • Mediaplaner
  • Analys

  Vi mäter de digitala insatserna som görs och vi hjälper er att få in relevant trafik till er webbplats med hjälp av sociala medier, Sökmotoroptimering, Google Ads och andra digitala kanaler. Vi tar ett helhetsgrepp där vi kan allt från producera material till att sända ut det i kanalerna. Vi hjälper er efteråt att tyda datan för att kunna utvärdera och förfina budskapet till era kunder. Allt för nå högsta ROI.

  Välkommen reklam

  Det är skillnad på reklam och reklam. Relevant reklam är den som kommer till en mottagare som är öppen för er produkt eller tjänst. Vi tror på att möta din målgrupp på rätt plats med rätt budskap. Kan vi dessutom skapa ett mervärde för kunden som gör att de tycker det är värt att delas med andra,

  Kommunikationsbyrå i Jönköping?

  Idag är de tillgängliga metoderna fler än någonsin tidigare. Något som också innebär att valet av metoder och kanaler är något svårare. Där finns som tur är en armé av byråer med olika prefix redo att komma till undsättning. Du har säkert någon gång ställts inför frågan om det är en reklambyrå, contentbyrå, kommunikationsbyrå, webbyrå, marknadsföringsbyrå, mediabyrå eller kanske varumärkesbyrå du behöver för ditt ändamål?

  Vi på TROSS är i ärlighetens namn lite trötta på prefixen och kallar hos helt enkelt för en fullservicebyrå som löser kundens kommunikationsbehov från A-Ö med fokus på effektiva lösningar, konverteringar och lönsamhet i fokus.

  Intresserad av att veta mer om lönsam kommunikation?

  Vi träffar dig gärna för ett förutsättningslöst möte och berättar vad vi kan göra för just dig.

  Ja, tack!