Trioworld

Uppdrag

Trioworld kom till TROSS med utmaningen att marknadsföra sitt nya testcenter där de med sin expertis och tekniska utrustning har möjlighet att certifiera säkra transporter. Utmaningen var att uppmärksamma risken för olyckor inom transporter där så många som tre personer dör varje dag inom EU till följd av felaktigt säkrad last.

Trioworld är en industrikoncern med drygt 1000 medarbetare och en omsättning på 4300 miljoner SEK. Koncernen är en av Europas ledande aktörer inom innovativa och kostnadseffektiva förpacknings-lösningar baserade på polyetenfilm. Bolaget har huvudkontor i Smålandsstenar, produktion i Sverige, Danmark och Frankrike och säljer sina produkter på en global marknad.

 

Resultat

Vi på TROSS presenterade en idé på en dramatiserad film som beskriver både problemet och Trioworlds lösning. Då budskapet och syftet med tjänsten är både angeläget och viktigt valde vi att försöka beröra mottagaren med association och känslor.

Kundutlåtande

”Vi stod inför lanseringen av ett nytt förpacknings- och säkerhetscenter (Trioworld Packaging & Safety Center) och behövde material i form av en film samt print & webb. Med begränsad egen marknadsavdelning behöver vi en byrå som verkligen vill sätta sig in i och förstå vår bransch samtidigt som  vi vill utmana branschens traditionella sätt att kommunicera. Vi vill inte uppfattas som en av alla andra. Trioworld skall vara det ledande företaget även i vår kommunikation.

När vi för en tid sedan bad Tross ta fram ett förslag på tryckt material till ett produktområde gjorde de en gedigen research hos våra kunder vilket indikerade att Tross verkligen vill förstå de mervärden vi vill förmedla till kund. Tross har visat att de vill förstå våra kunders – och därmed våra behov på ett utmärkt sätt.
Jag kan varmt rekommendera Tross som leverantör då de med mycket stort engagemang på kort tid satt sig in i vår bransch med dess utmaningar och möjligheter.”

Niklas Agevall

Trio Safety

Vill ni också berätta något med en film?

Boka ett möte med oss så berättar vi mer!

Kontakt