Telfa

Uppdrag

När Telfa hade behov av att lyfta sina positioner i sökresultaten på Google fick vi på TROSS äran att anta utmaningen. Vi inledde ett samarbete kring SEO där Telfas kommunikatörer var en viktig del i arbetet med att skapa en framgångsrik strategi framåt.

Telfa har levererat pumpar och pumpaggregat till industrikunder och maskinbyggare i över 40 års tid. Företaget är en del av den börsnoterade OEM-koncernen och har sitt huvudkontor i Tranås.

Resultat

Samarbetet resulterade i betydligt större synlighet och en stor ökning av besökare på sajten.

Kundutlåtande

”Vi har arbetat med Tross i ca 2 år och planerar att fortsätta göra det. Innan vi började arbeta med Tross så hade vi inte någon större plan när det kommer till SEO-arbete och det som var gjort hade några år på nacken.

Något vi uppskattat speciellt är att det inte har gjorts saker i bakgrunden utan att informationen om hur arbetet går till har varit väldigt öppen. Tross har även varit mån om att lära sig mer om oss för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. Resultatet som har uppnåtts har vi varit väldigt nöja med vi har fått bättre resultat i högre placeringar vid Google sökningar och ökat trafiken till vår sida.

Vi har även fått hjälp med material till nyhetsbrev och bättre strategi för vårt annonserande på Google. Det har också varit skönt att ha Tross som bollplank i generella frågor när det kommer till hemsida, e-annonser och sociala medier.”

Emanuel Vårskog
Marknadsansvarig
Telfa

Redo för fler kunder?

Kontakt

SEO/