Instagram miniversion av profil

Nu kan du bädda in en miniversion av din Instagram profil

 

Skapa en miniversion av din Instagram profil

Instagram skapar nya sätt för användare att promota sin närvaro på plattformen på andra webbsidor. Nu lanseras möjligheten att bädda in en miniversion på en tredjeparts hemsida. Ni kommer nu alltså att kunna länka en miniversion av er profil och ert flöde direkt på en hemsida.

Behovet att synas på sociala medier är idag stort och Instagram är en utmärkt plattform för företag som vill visa upp sitt företag och skapa starkare relationer med befintliga och potentiella kunder. Plattformen ger dig även till gång till statistik över era följare, denna information kan sedan användas för att skapa smarta annonser.

Under en längre tid har det varit möjligt att bädda in ett Instagram foto eller video på en hemsida. Men den nya uppdateringen gör det nu även möjligt att skapa en miniatyrversion av er profil direkt på en hemsida eller någon annanstans, vilket ger företag ytterligare möjlighet att uppmuntra kunder till en fortsatt relation genom att referera dem till deras Instagram sida.

Funktionen kommer att kunna användas på fler olika sätt men kommer bland annat kunna användas till att bädda in ambassadörers, koncerner och dotterbolags profiler. Ni kan även visa upp fler produkter samtidigt och behöver in välja ut en specifik post.

Vill du veta mer? Lär mer om Instagrams nya verktyg på https://www.socialmediatoday.com/news/instagram-adds-new-option-to-embed-user-profiles-on-third-party-websites/611677/