Livesändning på LinkedIn

LinkedIn möjliggör livesändning och nyhetsbrev

LinkedIn lanserar nya verktyg för att förstärka sitt skaparläge. Med funktionerna kommer möjligheten att sända live, samt ett nyhetsbrevsalternativ som ska hjälpa marknadsförare och kreatörer att upprätthålla och bevara kontakten med sin publik.

Plattformen gör det möjligt med livesändning i skaparläget Creator genom funktionen LinkedIn Live Video. En utmärkt funktion för dig som vill maximera publikens engagemang, då live-videor får 7 gånger mer kommentarer och reaktioner än inhemska videos. Till en början kommer funktionen endast vara tillgänglig för sidor och personer med fler än 150 följare, samt anslutningar som följer vissa kriterium.

I samband med lanseringen av live funktionen lanserar plattformen även LinkedIn Newsletter som ska hjälpa användare att lättare kunna hålla och skapa kontakt med sin publik. Newsletter kommer att fungera så att när varje gång du publicerar ett nytt nyhetsbrev så kommer era prenumeranter att få både mejl och en push notis så att de ständigt kan hålla sig uppdaterade.

LinkedIns skaparläget Creator hjälper användare öka sin räckvidd och påverka målgruppen. Genom att aktivera verktyget får du till gång till funktioner och verktyg som hjälper användare att skapa innehålla och få sin skara av följare att växa. Läget sätts på under profilinställningar i instrumentpanelen.

Trots att LinkedIn används i samma mängd som flashiga plattformar som Instagram, Youtube och TikTok så är det en utmärkt plattform för att boosta sin branchprofil eller skapa och bevara affärsförbindelser.

Läs mer om LinkedIns nya funktioner och hur du får tillgång på https://www.socialmediatoday.com/news/linkedin-adds-new-tools-to-creator-mode-including-linkedin-live-access-a/610728/