MaaS - Så fungerar det

hello@tross.se Vill du veta mer om MaaS?

  MaaS – Så fungerar det

   

  En kontaktperson hos oss – tillgång till ett tiotal kompetenser

  Under över ett decennium har vi levererat marknadsföringstjänster till både offentlig och privat sektor. Det har gett oss insikt i vad som krävs för ett lyckat marknadsföringsarbete. Något vi alltid lägger stor vikt vid är att verkligen sätta oss in i kundens behov och förutsättningar.
  Vår ambition är att vara en naturlig del och ett bollplank till er befintliga organisation. Hos oss har du en dedikerad kontaktperson som tar emot ditt ärende och ser till att det hamnar hos rätt kompetens.

   

  Resurseffektivt – ändå tillgång till många olika kompetenser

  Behovet inom marknadskompetens idag är ”en bredd med spets”. Lika omöjligt eller dyrt som det låter, i alla fall om du ska ha anställda experter inom respektive område. I det dagliga arbetet vill du sannolikt inte prioritera att betala en SEO-expert 40 timmar i veckan. Däremot är det affärskritiskt att ha en bra resurs som kan se över din synlighet i sökresultaten några timmar i veckan. Detta samtidigt som du behöver producera innehåll till era sociala medier eller göra ändringar på webbplatsen. Om du hittar en person som är bra på allt är vi de första att gratulera.

  Med vår abonnemangstjänst har du tillgång till experter för respektive område du behöver till en kostnad som är ojämförbart mycket lägre än att anställa.

   

  Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

  036-17 29 60 eller hello@tross.se