Marknadsföring & annonsering

på sociala medier

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Hitta nya kunder på sociala medier

Oavsett om målet med din marknadsföring är att får fler leads, öka din försäljning, nå ut med information eller helt enkelt bygga varumärke är annonsering i sociala medier en viktig del av din strategi. En majoritet av de svenska internetanvändarna använder sociala medier varje dag, en siffra som inte helt oväntat ökar för varje år. Det är alltså en plats där du vet att din målgrupp befinner sig och där du har möjlighet att påverka dem med annonser. Vi hjälper er hitta er målgrupp och skapa ett relevant budskap för dem.

Vi erbjuder

Vi jobbar med alla typer av sociala medier men kanske främst med de största plattformarna, vi kan hjälpa er på samtliga sociala medier med både innehåll, annonser samt annonsering. ett axplock av det vi kan hjälpa er med är:

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Snapchat
  • YouTube
  • Film / foto för sociala medier

Att ha en bra närvaro i sociala medier är viktigt och kräver en genomtänkt strategi med vad man vill åstadkomma och framförallt hur man ska göra det. Många har de senaste åren fått erfara att den plan som lagts upp är svår att följa på längre sikt både på grund av brist på tid, inspiration eller personella resurser.

Sociala medier strategi

När vi skapar strategier för sociala medier börjar vi alltid med att sätta oss ner med dig som kund och prata igenom vilka förväntningar, förutsättningar och mål som finns med er verksamhets engagemang i sociala medier. Därefter gör vi ett förslag på ett upplägg som vi presenterar för er. Ni kan själva välja om ni vill skapa innehållet själva eller om ni vill ha hjälp med det. I vårt förslag finns alltid en ungefärlig kostnadsberäkning och föreslagen månadsbudget för betald synlighet i rekommenderade sociala medier och vad det kan ge er.

Vill ni annonsera på sociala medier?

Eller vill ni ha hjälp med producera material till era sociala medier? Vi träffar dig gärna för ett förutsättningslöst möte och berättar vad vi kan göra för just dig.

Hör av dig!