Fördelar med

managed hosting

Gör er hemsida till vårt problem!

En webbsidas innehåll och underliggande delar måste kontinuerligt uppdateras, vilket för många företagare både är svårt och krävande. Har du koll på vilken version av WordPress och PHP du använder, om något av dina plugins är sårbara för attacker eller när du uppdaterade webbsidan och serverns mjukvarupaket senast?

För- och nackdelar med traditionell hosting

Det är smidigt att välja en traditionell hosting för ditt företags webbsida eftersom du får tillgång till både en FTP-server och en databas där du enkelt kan ladda upp dina WordPressfiler. Men traditionell hosting har sina baksidor. Även om det ofta är förhållandevis billigt (ca 100-200kr/månad) måste man genomföra mycket arbete själv. Saknar du en webbansvarig på företaget som ser till att webbsidan ständigt hålls uppdaterad, skjuts det ofta upp tills det är en så stor affär att det är enklare att bygga en ny webbsida än att uppdatera den gamla. Även om det är roligt att göra nytt är det inte ekonomiskt hållbart i längden.

 

Även om du regelbundet uppdaterar din webbsida finns det problem som du kan stöta på. Risken finns att något går sönder under uppdateringen och därför är det lämpligt att ha en fungerande backup så man kan få upp sidan igen. Om du inte vet vad som gick fel eller hur man löser problemet kommer du däremot få samma problem igen när du försöker uppdatera nästa gång. Därför är det bra att ha ett team med utvecklare specialiserade på WordPress och PHP som TROSS har.

Detta ingår i TROSS Managed Hosting

TROSS erbjuder trygghet och sinnesro genom Managed Hosting. Vi ser flera gånger per vecka till att ditt företags webbsida är uppkopplad till de senaste säkerhetsuppdateringarna och funktionerna, och de gånger det uppstår problem hinner vi nästan alltid lösa det innan du eller dina kunder märker något. Detta tack vare vår stageing-miljö där vi alltid testar uppdateringarna innan vi applicerar dem på din riktiga webbplats.

Vi erbjuder flera nivåer av backups.

Dels revisionshistorik på varje sida tillhörande webbplatsen, dels daglig backup av er databas och era filer. Förutom det sparar vi regelbundet backups på hela servrarna. Alla dessa nivåer i kombination med varandra finns till för att vi enkelt och snabbt ska kunna få upp din webbsida igen i händelse att något skulle gå fel. Utöver säkerheten gällande revisioner och backups erbjuder vi även möjligheten till redundans för webbsidan. Det innebär att din webbsida finns på fler servrar på olika platser.

 

Om problem skulle uppstå med någon av servrarna, eller nätverket till servern, dirigeras automatiskt all trafik till en annan server. Vi övervakar kontinuerligt statusen på din webbsida, vilket inkluderar både förstasidan och extra viktiga nyckelsidor, exempelvis kontakt- eller produktsidor. Om något skulle inträffa med någon av sidorna får vårt team ett SMS, oavsett tid på dygnet, och kan direkt börja åtgärda problemet.

 

Allt detta sammantaget gör att vi med stolthet och säkerhet kan säga att du och ditt företag kan känna er trygga med att låta oss ta hand om er webbsida.