Medica Natumin

Uppdrag

Efter att i flera år själva hanterat sin egna webbsida och alla webbsidor för sina produkter vände sig Medicanatumin till Tross för att få hjälp med att ta ett heltidsgrepp på deras webbnärvaro. Detta innebar att flera nya webb-platser skapades och att drift och underhåll överlats till Tross.

Resultat

Tross har nu ansvaret för allt från DNS-hantering och backup av hemsidorna till hosting och daglig drift som uppdatering och övervakning. Vilket låter Medicanatumin fokusera på sin kärnverksamhet med tryggheten att Tross alltid finns där och stöttar när det behövs.

Kundutlåtande

Vi vänder oss till TROSS för att komplettera de kompetenser vi har inhouse på MedicaNatumin med de kompetenser vi saknar. I detta fall efterfrågade vi en spetskompetens inom webbutveckling. Det är väldigt viktigt för oss att få samarbeta med en byrå som jobbar nära vår egen inhouse-avdelning och har hög förståelse för vad vi som kund efterfrågar. TROSS är precis en sådan byrå.

Vi på MedicaNatumin har sedan tidigare ett upparbetat samarbete med TROSS och ser ingen anledning till att vända oss till någon annan. De är en stabil, närvarande leverantör som alltid lyssnar och beaktar våra synpunkter, önskemål och funderingar i både stora och små frågor. Vi kan därför varmt rekommendera TROSS som leverantör!

Sara Törnebohm

Web- och Sociala medieansvarig – Medica Natumin